Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2-2

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο συναρπαστικός αγώνας με πολλές φάσεις, που έγινε στη Βάρη. Ο γηπεδούχος Φοίβος είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας από τα Καλύβια που έπαιξαν με ελλείψεις. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με γκολ του Δάβαρη. Οι γηπεδούχοι -παρά το σοκ- αντέδρασαν και στο 17′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ψυχογιό (1-1). Τα Καλύβια ξαναπήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 26′ έκαναν το 1-2 πάλι με τον Δάβαρη. Το τελικό 2-2 έγινε μετά από λάθος του τερματοφύλακα των Καλυβίων, στο 35′, που έπιασε την μπάλλα σε γύρισμα αμυντικού. Καταλογίσθηκε φάουλ μέσα στη μικρή περιοχή που αξιοποίησε άψογα ο Ποπιέλα.
Οι διαιτητές Δραγάτης, (Γ. Λάμπρος, Οικονόμου) καλοί.

ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Τζανής, Μηλιαράκης, Ποπιέλα, Σώκος, Καρύδης, Θεοδοσιάδης, Ψυχογιός, Γεωργιάδης, Αγἀλου, Πατρίκιος (70’ Μπαλτάς).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Ευδαίμων, Οικονομίδης, Μπακιρτζόγλου, Πλακιάς, Β. Μπούτσης, Βασιλακάκης, (70’ Θ. Παπαδόπουλος, 89’ Κοτλίδας), Καραφύλι (46’ Καρελιώτης), Μαραγκός, Δάβαρης, Χρ. Μπούτσης, Ντιμεσπίρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money