Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2-1

Με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Νικήτα Αθανασόπουλου στο 92’, τα Γλυκά Νερά νίκησαν στην έδρα τους το αξιόμαχο Κρυονέρι, που πίστεψε ότι θα έπαιρνε τουλάχιστον την ισοπαλία (βάσει απόδοσης την εδικαιούτο) αλλά δεν κατάφερε –παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε- να σκοράρει περισσότερες φορές εκτός από μία!
Τα Γλυκά Νερά, με νεανικό σύνολο, είχαν καλή απόδοση στο α’ ημίχρονο αλλά το Κρυονέρι στάθηκε καλύτερα στο β’ μέρος, πιέζοντας με επιτυχία στο κέντρο.

Το 1-0 σημείωσε με απευθείας κτύπημα φάουλ ο Κάππος στο 38’ και ισοφάρισε με κτύπημα πέναλτυ ο Ευθυμιάδης στο 58’. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 92’ κάτω από τα χειροκροτήματα των φίλων των Γλυκών Νερών και τις έντονες διαμαρτυρίες των φίλων του Κρυονερίου… Στη φάση του πέναλτυ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, είδε την 2η κίτρινη κάρτα ο Ζησούδης, ο οποίος απεβλήθη.

Διαιτητές: Μινάι, (Μισρής, Π. Ντόστης).

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μπακόλας, Βασιλόπουλος (50’ Μαλιχούδης), Τσαμουρτζής (78’ Ναυπλιώτης), Ευαγγελινός, Τσαλδάρης, Γ. Παπάζογλου (57' Μπίθας), Πάσσαρης, Κάππος, Λάβδας, Αθανασόπουλος, Δ. Παπάζογλου.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Σταμούλης (46’ Μ. Καστρινός), Κ. Καστρινός, Ζησούδης, Κόλμπερ, Κανταρέλης (46’ Ψώνης), Χαλίλι, Χουλιάρας (70’ Θανασούλης), Ευθυμιάδης, Τσαλαπατάνης, Μαντζάνας, Μεχίλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money