Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΚΟΥΒΑΡΑΣ - ΓΕΡΑΚΑΣ 2-1

Φάση από τον α' γύρο Κουβαράς-Νικηφόρος
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουβαράς κατάφερε να σκοράρει και να σημειώσει νίκη ύστερα από 4 και πλέον μήνες (τελευταία νίκη ήταν στην 10η αγωνιστική, 1-0 το Πόρτο Ράφτη, 30 Οκτωβρίου 2011), επί του Γέρακα με 2-1. Ήταν ένα ματς που το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο… Ο βελτιωμένος από την ημέρα έλευσης του τεχνικού Βαγγέλη Λιούμη, Κουβαράς, προχωρεί στη δημιουργία νεανικής ομάδας, με στόχο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Απογοητευτικός ο Γέρακας, με ανύπαρκτη επίθεση, υπερείχε –θεωρητικά- σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά …ουσία μηδέν! Το 1-0 ο Κρυεμάδη στο 14’, το 1-1 ο Ντεντέους στο 55’ και το 2-1 ο Πρίφτης στο 91'. Αμέσως μετά το νικητήριο γκολ (92’) απεβλήθη Ζατσελάρι.
Διαιατητές: Μαργαρίτης, (Κρέτσιμος, Μήταρης).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Ζάρκος, Μπίκλης, Λιάπης, Γ. Στουραΐτης, Χατζής, Κρυεμάδη (92' Γιαλούρης), Παπάρας (70' Κ. Στουραΐτης), Φιλίππου (65' Γιαννόπουλος), Ζατσελάρι, Πρίφτης.

ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρλατήρας, Ζώης (46' Πελέκης), Καλούδης, Παπακωσταντίνου, Μαργέτης, Μπερέτης (85' Βούρλας), Μπούρμπουλας, Λυμπερόπουλος, Ντεντέους, Δημητριάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money