Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΜΑΡΚΟ 1-3

Καλύτερη σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Μαρκό ξεπέρασε με επιτυχία και το εκτός έδρας (θεωρητικά και ουσιαστικά δύσκολο) εμπόδιο του Άρη, στη Βούλα, με 3-1. Ο Κοντογιάννης και ο Κοτζιάς έκαναν τη διαφορά υπέρ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, οι οποίοι καλούνται το ερχόμενο Σάββατο να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους, στο ντέρμπυ κορυφής με τον Νικολακάκη.
Η ομάδα της Βούλας μπήκε νωθρά στον αγώνα, κι έχοντας σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση τον ηγέτη της Παππά, δεν μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί –γύρω στους 350- θεατές, στην πλειοψηφία τους οπαδοί των φιλοξενουμένων.

Ο Κοντογιάννης άνοιξε μόλις στο 5’ τον δρόμο της νίκης της Μαρκό, με εντυπωσιακό σουτ-λόμπα, ύστερα από ωραίο συνδυασμό και ψηλοκρεμαστή μπαλλιά του Κοτζιά στον σκόρερ. Το 0-2 έγινε με κεφαλιά του Μεγαγιάννη στο 60’ και το 0-3 σημείωσε στο 70’ ο Κοντογιαννόπουλος με προβολή από κοντά, σε εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Παππά, στο 80’.

Ο αγώνας δεν παρουσίασε δυσκολίες από διαιτητικής πλευράς και ο διαιτητής Μάλαμας (Β. Λάμπρου, Σπίθας), πέρασε μαζί με τους φιλάθλους, ένα ευχάριστο απόγευμα.

ΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Παναγιωτάκης (46’ Πολυχρονιάδης), Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι (70’ Φώσκολος), Διγενής, Μανταλώζης, Παππάς, Χριστόπουλος.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου (65’ Δημογιάννης), Λιούμης, Μεγαγιάννης (77’ Καραούλης), Κοτζιάς, Ν. Τσώνης, Αθ. Τσώνης, Ντίνος (46’ Κοντογιαννόπουλος), Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money