Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-3


To 0-2 από τον Ναυπλιώτη
Με νίκη-βάλσαμο (εκτός έδρας μάλιστα) ο Σαρωνικός πέρασε πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο αέρας ήταν φοβερός στα Καλύβια, αλλά ο Σαρωνικός (καλύτερη ομάδα) επιβλήθηκε με 3-1 του τοπικού ΠΑΟ Καλυβίων.
Μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ ο Καραγιάννης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή και στο 20’ ο Ναυπλιώτης απογοήτευσε τους γηπεδούχους, σημειώνοντας με παρόμοιο τρόπο το 0-2. Αντέδρασαν τα Καλύβια, με χαμένες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και κατάφεραν να μειώσουν 1-2 στην έναρξη του β’ μέρους (48’) με σουτ του Ντιμεσπίρα (η μπάλλα κτύπησε και στα πόδια του Ι. Τζιβίλογλου).
Ο Σαρωνικός ξαναπήρε την πρωτοβουλία στις κινήσεις και αφού είχε δοκάρι με τον Λεζάκη στο 65’, πέτυχε το τελικό 1-3 με τον Σ. Αλεξίου στο 83’.
Διαιτηρές: Χατζόπουλος, (Π. Ντόστης, Περδίκης).

ΚΑΛΥΒΙΑ: Ευδαίμων, Μπακιρτζόγλου, Υμέρι (28’ Γ. Κωνσταντινίδης), Πλακιάς, Β. Μπούτσης, Παπαδόπουλος (46’ Βασιλακάκης), Οικονομίδης, Μαραγκός, Δάβαρης, Χρ. Μπούτσης, Ντιμεσπίρα (81’ Κοτλίδας).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Χ. Αλεξίου (25’ Σ. Αλεξίου), Ζουμπουρλής, Ι. Τζιβίλογλου, Θάνο, Ζντράβα, Ε. Τζιβίλογλου, Λεζάκης, Καραγιάννης (46’Τόλιας), Κερμέζο (81’ Κετέογλου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money