Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-1

Φάση από τον αγώνα του α' γύρου
Καλύτερος ο Παλληνιακός, έφυγε από τον Άγιο Στέφανο μόνο με ισοπαλία, αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα (93’) ο Ντρένοβα έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, μετά από ατομική ενέργεια, ντρίμπλα στον τερματοφύλακα και πλασέ άουτ σε κενή εστία!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτυ που κέρδισε ο Ρουφαγάλας στο 16’ και εκτέλεσε επιτυχώς ο Σκεντούλη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 65’, επίσης με πέναλτυ, στο οποίο υπέπεσε ο Αλβανός κι εκτέλεσε ο Μαμάκος.

Ο Παλληνιακός διατύπωσε (μέσω των εκπροσώπων του) παράπονα για την διαιτησία του Διαγγελάκη, επειδή δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού που υπέπεσε στο πέναλτυ, κι ακόμη επειδή με τα σφυρίγματά του (πάρα πολλά φάουλ εις βάρος του Παλληνιακού) βοήθησε ουσιαστικά τους γηπεδούχους. Βοηθοί: Κρέτσιμος, Μήταρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητριάδης, Τσιουρής, Μαυρομάτη, Ακριτίδης, Χ. Μπερμπάντης, Μπιτάκος, Ράλλης, Γεωργοστάθης (46’ Νικολάου), Παπαντζήμας (80’ Ζερμπίνης), Μαμάκος, Λέκα (55’ Ι. Μπερμπάντης).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κόντος, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κουτσούκος, Μπούρας, Αλβανός, Σκεντούλη, Αναγνωστόπουλος (70’ Ντρένοβα), Ζώκος (90’ Μάρος), Ρουφαγάλας (75’ Καββαδίας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money