Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΜΑΡΚΟ 0-2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Μαρκό επί της Θύελλας στη Ραφήνα με 2-0 και πέρασε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, αυξάνοντας τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου! Στο τέλος, οι πολυάριθμοι οπαδοί και φίλοι της ομάδας του Μαρκοπούλου, πανηγύρισαν τη νίκη μαζί με τους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας.

Η γενική εικόνα του παιχνιδιού έδειξε ότι η Μαρκό ήθελε περισσότερο τη νίκη ενώ η Θύελλα ήταν άκεφη και με κακές επιλογές. Παρ’ όλα αυτά, στο πρώτο ημίωρο το ματς κύλησε αμφίρροπο, καθώς η Θύελλα είχε την κατοχή, αρκετά καλό ρυθμό και πίεσε κάπως την αντίπαλό της. Η Μαρκό στεκόταν εξίσου καλά και προσεκτικά, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Στο 32’ έγινε η πρώτη σημαντική φάση και φάνηκε η διαφορά στην ψυχολογία των ομάδων, όταν ο Κοντογιαννόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο προωθημένος Μεγαγιάννης στο πίσω δοκάρι (παρά το μαρκάρισμα του Μουτζακά) πέτυχε γκολ, που ακύρωσε με υπόδειξή του ο βοηθός Πολυχρονιάδης. Οι χλιαρές διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων δεν είχαν συνέχεια.

Ξεσήκωσαν μόνο συνθήματα της εξέδρας των φιλοξενουμένων εναντίον του Νικολακάκη (προσωπικά) και της ομάδας του, επειδή αρκετοί παίκτες του Νικολακάκη και ο ίδιος, παρευρίσκονταν στο γήπεδο Ραφήνας!

Γρήγορα, πάντως, το κλίμα άλλαξε διότι στο δίλεπτο 37’- 38’ ο Αγγελάκος σημείωσε δύο ωραία τέρματα και διαμόρφωσε όλη την ατμόσφαιρα υπέρ της Μαρκό! Στην πρώτη περίπτωση, έγινε σέντρα από δεξιά και ο Αγγελάκος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην δεύτερη περίπτωση, ο Κοντογιαννόπουλος πραγματοποίησε ατομική ενέργεια και μπαίνοντας στην μικρή περιοχή, πάσαρε δίπλα στον αμαρκάριστο Αγγελάκο, ο οποίος έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα! Εκεί κρίθηκαν όλα, καθώς η Θύελλα σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειχνε ότι μπορούσε να αμφισβητήσει το σκορ. Το β’ ημίχρονο πέρασε με ανούσια υπεροχή της Θύελλας και την Μαρκό να δημιουργεί μικροευκαιρίες όποτε της δινόταν η δυνατότητα.  
Διαιτητές: Ελένη Αντωνίου, (Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης).

ΘΥΕΛΛΑ: Μανόλοφ, Προδρόμου (56’ Μπαξεβάνης), Τσανακτσής (75’ Καρβούνης), Σότα, Βιβικίδης, Τόσκας, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Οικονόμου (46’ Λάμπρου).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Κοτζιάς, Ν. Τσώνης, Θ. Τσώνης, Ντίνος (46’ Δημογιάννης), Αγγελάκος (88’ Λάππας), Κοντογιάννης (86’ Κοντογιαννόπουλος), Καλιανιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money